Home SHOWBIZ U pripremi šokantni memoari brata Lejdi Di

U pripremi šokantni memoari brata Lejdi Di

Čarls Spenser, bez dlake na jeziku, izneo je zapanjujuće detalje iz svoje prošlosti u knjizi "A Very Private School"

36
0

Bizarni detalji iz života brata najvoljenije britanske princeze ugledaće svetlost dana 12. marta, a po delovima koji su procurili za tabloide će baš biti posla.

Spenser je u svojoj knjizi otkrio da je bio zlostavljan u školi kao jedanaestogodišnjak, i to od strane mlade pomoćnice.

  • Ta žena je imala kontrolu nad dečacima, bili smo gladni ženske topline i očajnički smo želeli njenu ljubav. Bila je majstor emocionalne manipulacije. Probudila je u meni želje za koje nije bilo mesta u tako mladoj osobi – piše Čarls.

U autobiografiji otkriva i da je samo godinu dana od tog zlostavljanja izgubio nevinost. Znači u dvanaestoj godini, mladi Spenser je na putovanju u Italiji sa majkom i očuhom, krajičkom oka ugledao prostitutku, zgrabio 15 funti džeparca i platio seksualne usluge.

Kao što je pomenuto na početku teksta, knjiga “A Very Private School” stiže uskoro u knjižare, a britanski konzervativci već brinu kako će uticati na njihovu krunu, koja je, što zbog odbeglog princa Harija, što zbog bolesti kralja Čarlsa Trećeg – ozbiljno uzdrmana.