Home MUSIC Učestvuj na DU HAST TALENT kreativnom konkursu i osvoji ulaznice za RAMMSTEIN!

Učestvuj na DU HAST TALENT kreativnom konkursu i osvoji ulaznice za RAMMSTEIN!

Rok za prijavljivanje je ponedeljak, 13. maj

119
0

Očekujemo najveći muzički spektakl u regionu 24. i 25.maja, kada će planetarno popularni RAMMSTEIN zapaliti Beograd! Ali pre nego što dočekamo spektakl decenije, /SETV poziva sve kreativne bendove i fanove da učestvuju u jedinstvenom online muzičkom konkursu – DU HAST TALENT!

Kako da učestvujete u konkursu?

Jednostavno! Bendovi, snimite telefonom svoje kreativno izvođenje vaše omiljene Rammstein pesme i podelite je na Instagramu, tagujte naš profil @skymusic.entertainment i u opis videa dodajte hešteg #duhastkonkurs.

Bez obzira da li ste duo, trio ili bend od šest članova, svi ste dobrodošli! Ovo nije samo obično takmičenje, ovo je prilika da pokažete svoju ljubav prema legendarnom bendu kroz vašu jedinstvenu interpretaciju!

Nema granica u žanrovima! Pokažite svoj talenat na svoj način, bez obzira da li ste metalci, rokeri, elektronski producenti ili nešto potpuno drugačije.


Rammstein fanovi, snimite se, pokažite nam svoju kreativnost, tagujte naš profil @skymusic.entertainment i u opis videa dodajte hešteg #DuHastKonkurs i osvojite specijalne nagrade!

Pustite mašti na volju, dokažite svoju posvećenost bendu i pokažite svoju kreativnost kroz širok spektar izražavanja – bilo da je to kroz šminku, crtež, outfit, frizuru ples ili čak nešto potpuno drugačije!Važno je samo da se izrazite na svoj način i pokažete nam svoju strast jer tako možete osvojiti ulaznice za koncert ili plakate za Rammstein koncerte u Beogradu!


Naš pažljivo odabrani stručni žiri pogledaće sve vaše prijave i odabrati najboljeg!

Pobednički bend biće nagrađen ulaznicama za koncert legendarne grupe Rammstein 25. maja na Ušću!

Stručni žiri čine:
Sanja Vučić, pevačica
Aleksandar Balej, osnivač Rammstein Serbia Fanclub-a
Aleksa Nedić, frontmen grupe Vizelj, Hali Gali Kišobran

Pravila učešća:

Prijave su otvorene za bendove od 2 do 6 članova.
Rok za prijavljivanje je ponedeljak, 13. maj.
Ime pobednika biće objavljeno 20. maja na našim društvenim mrežama, a pobednici će biti obavešteni putem direktne poruke!

Nagrade:

Pobednički bend:Ulaznice za Rammstein koncert u Beogradu! Jedan bend će osvojiti ove vrele karte za najveći muzički spektakl godine i osetiti energiju grupe Rammstein uživo na Ušću 25. maja!
3 najbolja benda: Tri najkreativnija benda će dobiti priliku za ekskluzivan intervju i predstavljanje na našem televizijskom kanalu, online portalu i društvenim mrežama. Pobednik među fanovima osvoja ulaznice za Rammstein koncert u Beogradu 25. maja!
20 kreativnih fanova osvojiće plakate za Rammstein koncerte u Beogradu!

Pokažite svoj talenat i ljubav prema bendu Rammstein, jer DU HAST TALENT!