Home SHOWBIZ (VIDEO) Dejvid Bekam okupio Spajsice i priredio slavlje povodom 50. rođendana supruge...

(VIDEO) Dejvid Bekam okupio Spajsice i priredio slavlje povodom 50. rođendana supruge Viktorije : Budžet 250 hiljada funti

68
0

Britanska kreatorka Viktorija Bekam protekle večeri proslavila je svoj 50. rođendan, a tim povodom je njen suprug, bivši fudbaler i preduzetnik, Dejvid Bekam odlučio da joj priredi nezaboravno iznenađenje.

Kako navode strane mediji, Dejvid Bekam je za slavlje izdvojio oko 250 hiljada funti: angažovao je omiljenog kuvara svoje supruge, a gosti su imali privilegiju da slade svoje nepce šampanjcem čija je cena po flaši 3 hiljade funti.

Takođe, na svom profilu, podelio je neobjavljene fotografije Viktorije iz vremena detinjstva, kao i njihove zajedničke mladosti.

Iako je Viktorija doživela prelom noge u februaru i na svoju žurku došla na štakama, veliko iznenađenje bile su članice popularnog ženskog benda u kom je i Viktorija stekla slavu devedesetih godina prošlog veka, a u pitanju su: Mel Bi, Mel Si, Ema Banton i Geri Halivel. 

One su otpevale jednu od svojih hit numera “Stop”, a euforični Dejvid zabeležio je legendarni video zajedničke koreografije.

Video pogledajte u linku ispod teksta: