Printscreen/Youtube KH Studio

Video sa Kavilom u cipelama britanskog špijuna izmaštanog iz pera Ijana Fleminga i Margo Robi u ulozi Bond devojke postao je viralan, uprkos tome što ga je kreirala veštačka inteligencija. Za sve je kriv kreator koji na Jutjubu ima nalog pod imenom KH Studio, koji je izmiksao Kavilove kadrove iz drugih filmova kako bi fanovi mogli da ga vide u ikoničnoj ulozi super heroja.

U opisu videa stoji da je koncept trejlera kreiran isključivo u umetničke i zabavne svrhe.

  • Pažljivo sam uključio različite efekte, dizajn zvuka, AI tehnologije, analize filmova i druge elemente kako bih dao život svojoj viziji. Njegov cilj je isključivo umetnički, teži da zabavi i angažuje Jutjub zajednicu. Moj cilj je da pokažem svoju kreativnost i veštine pripovedanja kroz ovaj trejler. Hvala vam na podršci, i hajde da zaronimo u svet mašte – poručio je vlasnik naloga.

Međutim, ako bi trejler zaista bio za sledeći film o Bondu, bio bi prilično razočaravajući s obzirom da nedostaje akcije, a vizuelnih efekata nema ni u tragovima. Takođe, “Bond Kavil” ima američki akcenat, što je neprihvatljivo.

Henri trenutno promoviše svoju akcionu avanturu “The Ministry of Ungentlemanly Warfare”, nastalu pod rediteljskom palicom Gaja Ričija i priznaje da je mogućnost da dobije uloga Bonda na klimavim nogama.

  • Sve informacije koje dobijam imate i vi, i sve su na nivou glasina. Možda sam sada previše star, možda nisam. To zavisi od Barbare Brokoli i Majka Vilsona, pa ćemo videti kakvi su im planovi – rekao je u emisiji “The Rich Eisen Show”.

Ako je Henri Kavil “previše star”, to bi bila baš okrutno s obzirom da su ga producenti smatrali previše mladim za ulogu u filmu “Casino Royale” 2006. godine.

Pogledajte AI video u kome Kavil oživljava lik – Džejmsa, Džejmsa Bonda!