Foto: Pexels

Nekadašnja zvezda “Tračare” i frontmenka benda “The Pretty Reckless”, Tejlor Momsen, doživela je neviđeni peh u Sevilji kao predgrupa AC/DC, zbog kog je posle završila i u vestima, ali i u bolnici. Na nju je, naime, tokom izvođenja jedne numere (Witches Burn) naleteo slepi miš, pa joj se zakačio za butinu i ujeo je.

Ona, međutim, ništa nije osetila. U jednom momentu samo je videla kako publika vrišti i prstom joj pokazuje nešto. Tek zatim je shvatila šta se u stvari odvija, a pošto je bila hospitalizovana primila je i vakcinu protiv besnila.

“Kakav rokenrol momenat u Sevilji prošle srede, za vreme „Witches Burn” od svih pesama… Slepi miš je naleteo na mene i zakačio mi se za nogu. Pevala sam, ni o čemu pojma nisam imala dok publika nije počela da upire prstom i vrišti”, prisećala se ona kraj snimka drame, koji je objavila na svom Instagramu.

“Bio je sladak, ali me je i ujeo. Tako da… Vakcina protiv besnila. Naredne dve nedelje. Hvala osoblju bolnice i što su me prozvali Batgirl pošto su videli na vestima tog jutra šta se odvilo. Ima još materijala, inače”, dodala je Tejlor.