Foto: MCF MegaComFilm

Sinhronizacija animirane avanture “U mojoj glavi 2” (Inside Out 2) čije prikazivanje u bioskopima počinje 13. juna privedena je kraju, a svoje glasove raznolikim junacima pozajmili su: Nebojša Milovanović, Hristina Popović, Milena Predić, Jelena Gavrilović, Iva Lorens i drugi.

Priča opisuje devojčicu Rajli čije svakodnevne aktivnosti trasiraju njena osećanja koja poput ljudskih bića žive u njenoj glavi. Nakon uspeha prvog dela filma iz 2015., ove godine ponovo gledamo Rajli kao nešto stariju devojčicu i uz Radost, Tugu, Bes, Strah i Gađenje pristižu neka nova osećanja.

Jedno od njih je i osećanje Smor koju u sinhronizovanoj verziji tumači naša muzičarka Iva Lorens:

  • Ovo je prvi put da sam radila sinhronizaciju, oduševljena sam što se potrefilo da je reč o mom omiljenom crtanom filmu. Ovo je ne samo priča za decu nego i za odrasle i zaista te nauči da je svaka emocija podjednako bitna – rekla je kantautorka koja pozajmljuje glas emociji Smor, i dodala:
  • Ona je meni slatka jer sam svakako prošla i sama kroz tu fazu. Nju sve smara, ali ona zna da je deo tima i ima svoju ulogu u Rajlinom odrastanju.”

U ostalim ulogama našli su se i glumac Nebojša Milovanović koji tumači oca glavne junakinje, kao i Milena Predić u ulozi strogog, ali posvećenog predavača hokeja.

U sinhronizaciji su učestvovali i Jelena Gavrilović, Srđan Čolić Mobi, Anđela Alavirević, Inspektor Blaža, Hristina Popović i drugi, dok u originalnoj, američkoj verziji glasove daju glumci Ejmi Poler, Maja Hok, Dajana Lejn itd.