Foto: Luka Rosetti

Omiljeni svetski tenor Andrea Bočeli ugostiće na tri specijalna koncerta Džonija Depa. Koncerti će biti održani u Bočelijevom rodnom gradu Lajatiko u Toskani petnaestog, sedamnaestog i devetnaestog jula ove godine.

“Zapanjujuće šarmantan glumac koji je oživeo bezbroj kultnih likova na filmu, isto tako je jednako muzički talentovan, prava rokenrol zvezda koja je voljena širom sveta” napisao je pevač na svom Instagram nalogu o Depu.

Printskrin: youtube.com/@TheTimes

Džoni Dep je ranije bio gost na toskanskom imanju Bočelija, gde su njih dvojica očigledno i prvi put zapevali zajedno.

“Sa radošću se sećam sviranja i pevanja sa Džonijem Depom kada je posetio moj dom u Toskani. Sa zadovoljstvom najavljujemo da će ovaj neočekivani duo ponovo nastupiti i ovoga puta pred publikom, čemu će se obožavaoci radovati”, napisao je Bočeli, prenosi magazin People.

Džoni Dep je specijalan gost na specijalnim koncertima u Italiji, ali pored njega na turneji ovog italijanskog pevača nastupiće i Rasel Krou, Ed Širan, Plasido Domingo, Laura Puzini, Cukero i druge velike zvezde.

Andrea Bočeli se nalazi na svetskoj turneji na kojoj obeležava 30 godina svoje izuzetne karijere. Našim prostorima najbliži je njegov koncert u Puli.