Home MUSIC Andrea Bočeli najavio i drugi koncert u pulskoj Areni

Andrea Bočeli najavio i drugi koncert u pulskoj Areni

Prodaja ulaznica za dodatni datum počela je 1. marta u 11 sati preko eventim.hr online sistema

60
0

Andrea Bočeli, najomiljeniji svetski tenor i najprodavaniji izvođač klasične muzike, u pulskoj Areni će nastupiti dva dana zaredom, 30. i 31. avgusta. Zbog velikog interesovanja javnosti i skoro rasprodatih ulaznica za prvi datum, Maestro Bočeli je prihvatio poziv da ovo leto održi još jedan koncert u čarobnoj pulskoj Areni, i to u subotu 31. avgusta.

Publika u pulskoj Areni će uživati u jednom od najlepših svetskih glasova i sa maestrom proslaviti 30 godina njegove zvezdane karijere u
najintimnijem ambijentu na celoj slavljeničkoj turneji koja je već krenula u Americi, a u junu stiže u Evropu. Maestro Andrea Bočeli ovim povodom se, nakon skoro 20 godina od poslednjeg nastupa, vraća u pulsku Arenu, jednu od najlepših svetskih pozornica na otvorenom.

Andrea Bočeli / Foto: Luka Rosetti

Prodaja ulaznica za dodatni datum počela je 1. marta u 11 sati preko eventim.hr online sistema. Tokom 30 godina blistave karijere Bocelli je osvojio brojna priznanja uključujući i zvezdu na Holivudskoj stazi slavnih, kojom je počašćen 2010. godine. Šest puta je nominovan za nagradu Gremi i šest puta za nagradu Latin Gremi.

Nastupao je za četiri predsednika Sjedinjenih Američkih Država, tri pape, britansku kraljevsku porodicu, mnoge premijere, ali i na ceremonijama otvaranja Olimpijskih igara. Jedini je umetnik koji je dva puta (2013. i 2016. godine) učestvovao na prestižnom događaju Molitveni doručak u prisustvu američkog predsednika Baraka Obame i mnogih šefova država iz celog sveta.