Home ART & CULTURE Objavljen zvanični trejler za seriju “Pingvin”

Objavljen zvanični trejler za seriju “Pingvin”

Serija "Pingvin" stiže 20. septembra

52
0
Printskrin: youtube.com/@StreamMaxAdria

Nakon par tizera HBO je objavio prvi službeni trejler za predstojeću kriminalističku seriju “Pingvin” sa Kolinom Farelom u glavnoj ulozi. Pingvin je spin-off blokbastera “Betmen” iz 2022. godine, koji je režirao Met Rivs, a radnja serije događa se nedelju dana nakon radnje filma.

Novi trejler prikazuje kriminalca Pingvina (Kolin Farel) koji se bori za prevlast u svetu Gotamovog kriminalnog podzemlja, a u tome mu pomaže tinejdžer Vic (Renči Feliz), zaposlen kao njegov vozač. Na putu mu stoji samo Sofia Falkone (Kristin Milioti), ćerka preminulog šefa mafije Karminea Falkonea, koja je puštena iz Arkama. 

Sporedne uloge u seriji igraju Majkl Keli, Šohreh Aghdašlo, Deirde O’Konel, Klensi Braun, Džejms Madio, Skot Koen, Majkl Zegen, Teo Rosi i Karmen Ejogo. Seriju je kreirala Loren LeFranc, koja radi kao izvršna producentkinja uz Meta Rivsa, Dilana Klarka, Kolina Farela, Daniela Pipskog, Adama Kasana, Krejga Zobela i Bila Karara. 

Serija “Pingvin” imaće osam epizoda i počeće da se prikazuje na HBO-u i Max striming platformi 20. septembra ove godine.