Home MUSIC Grupa Deftones lansira novo pivo “Bored”

Grupa Deftones lansira novo pivo “Bored”

Pivo je nazvano po pesmi "Bored", drugom singlu sa njihovog prvog albuma "Adrenaline" iz 1995. godine

56
0
Printskrin: facebook.com/deftones

Američki alternativni metal sastav iz Sakramenta Deftones je u saradnji sa pivarom Belching Beaver objavio potpuno novo pivo Bored. Čino Moreno i ekipa su najavili saradnju sa pivarom na zvaničnim nalozima benda na društvenim mrežama.

U postu je fotografija limenki piva sa natpisom: “Predstavljamo našu najnoviju saradnju sa @BelchingBeaver… Bored je pšenično pivo, pojačano borovnicama i dodirom vanile, sa 4,5% ABV.”

Pivo je nazvano po pesmi “Bored”, drugom singlu sa njihovog prvog albuma Adrenaline iz 1995. godine. Deftones su ranije sarađivali sa pivarom Belching Beaver na raznim pivima tokom godina, uključujući Phantom Bride IPA, Swerve City IPA i Good Morning Beautiful brown ale, između ostalih.

Najava piva dolazi ubrzo nakon što je grupa Deftones nastupila na ovogodišnjem izdanju festivala Lollapalooza i uoči njihovog (rasprodatog) godišnjeg jednokratnog festivala Dia De Los Deftones koji je zakazan za kasnije ove godine.

Peti festival Dia De Los Deftones 2024 će se održati u Petko Parku u San Dijegu, Kalifornija, u subotu, 2. novembra. Između ostalih, na festivalu će nastupiti IDLES, Sunny Day Real Estate i HEALTH.