Home MUSIC EKSLUZIVNO Baby Lasagna: Živim haotično, ali živim svoj san!

EKSLUZIVNO Baby Lasagna: Živim haotično, ali živim svoj san!

Evrovizijski fenomen i nesporni miljenik publike, uoči svog dvodnevnog koncerta u Domu omladine otkriva kako se nosi sa neočekivanom slavom, promenama i energijom Beograda koji ga je fascinirao

69
0
Foto: Skymusic

“U koji god grad da sam odlazio imao sam očekivanja, ali onda bih shvatio da je to samo još jedan grad koji sam obišao. Ali, Boga mi, Beograd to nije! Toliko je živ i dinamičan, da osećam ogromno uzbuđenje i jedva čekam da završim obaveze prema medijima da “prođiram” po gradu”, kaže muzičar u razgovoru sa Andrijanom Mandić, novinarkom /SE TV.

Baby Lasagna otkriva da će sigurno osetiti tremu pred večerašnji nastup i to tik pre nego što izađe na binu, ali da veruje da će ga tonske probe i šetnje po Beogradu opustiti, a publici Skymusica poručuje da jedva čeka da ih vidi!

“Biće takav šou na koncertu večeras, da će planuti ono malo ulaznica što je ostalo za subotu”, kaže kantautor i ističe da mu je cilj i da će biti zadovoljan ako sledeće godine napuni Dom omladine tri večeri zaredom.

Na pitanje da li ga je i koliko promenila popularnost nakon nastupa na prošlogodišnjoj Evroviziji, Baby Lasagna ostaje skroman: “Da li sam se promenio? Ne znam. Verujem da to bolje vide moji bližnji. Osećam da sam definitivno očvrsnuo, ali sam postao i osetljiviji”, otkriva mladi kompozitor i priznaje da je njegov život sada potpuno drugačiji.

"Nekada sam živeo vojnički organizovano. Voleo sam da ležem i ustajem u određeno vreme, a sada hvatam san… Nekad ustanem u osam ujutru, nekad u podne, jer sam došao kasno sa nastupa. Tako da živim haotično, ali živim svoj san". 

Govoreći za /SE TV, Lasagna objašnjava da je paleta velikih muzičara oblikovala njegovo stvaralaštvo.

“Slušam sve, bukvalno sve. Od Vivaldija preko Post Malonea do benda “Rammstein”, koji slušam od detinjstva. Upravo za “Rim Tim Tagi Dim” me je inspirisao i uticao na mene Rammstein, što se i čuje u ritmovima”, zaključuje mladi kantautor.


Ceo intervju sa Baby Lasagnom uskoro na Jutjub kanalu SKYMUSIC ENTERTAINMENT / SE i televiziji /SE TV.