Home SHOWBIZ Nakon što je ojadio MGK za 71 milion dolara – T.I. više...

Nakon što je ojadio MGK za 71 milion dolara – T.I. više ne žudi za slavom, a ne treba mu ni novac! Rep mogul najavio penzionerske dane…

Mediji spekulišu da je muzičar i producent odluku da se povuče sa scene doneo nakon što je dobio milione dolara na ime povrede intelektualne svojine

25
0
Printscreen/Youtube: T.I.

U razgovoru na radiju “The Beat”, T.I. je iznenadio mnoge izjavom da planira da se povuče sa scene i da će njegov poslednji plaćeni koncert biće održan 19. decembra u Atlanti, na tradicionalnom prazničnom koncertu “Jingle Ball”. Prema njegovim rečima, želi da ode u penziju, jer mu više nije potreban novac, a ne žudi ni za slavom.

“Zahvaljujem vam što ste mi ponudili ovaj poslednji angažman, jer mi ne treba novac. Ne želim više da ljudi plaćaju da skačem i da se znojim radi njihove zabave”, izjavio je T.I.

Doduše, ostavio je otvorenu mogućnost da ponovo nastupa, ali samo pod uslovima koje on odredi.

S ozbirom da ova odluka dolazi samo nekoliko nedelja od kako su T.I. i njegova supruga Tameka “Tiny” Harris “olakšali” budžet kompanije MGA za čak 71 milion dolara na ime povrede autorskih prava, mnogi mu lepe etiketu licemera, kome je sa tolikim novcem na kontu lako da izjavljuje da ne želi da se znoji, kao i da mu slava i novac nisu potrebni.

Podsetimo, hip-hop mogul T.I. i njegova supruga Tameka “Tiny” Harris dobili su 71 milion dolara nakon što su u sudskom postupku dokazali da je MGA Entertainment prekršio prava nad njihovom intelektualnom svojinom. Naime, porota je zaključila da je linija lutaka “L.O.L. Surprise! O.M.G.”, koju je proizvela kompanija MGA, povredila izgled, ime i lik grupe “OMG Girlz”, koju su T.I. i Tiny osnovali 2009. godine.