Home BEAUTY & FASHION Adaktar otkrio koja javna ličnost ima najbolje obrve VIDEO

Adaktar otkrio koja javna ličnost ima najbolje obrve VIDEO

129
0
Foto: Skymusic

Samoprozvani “Bog obrva” Adam Adaktar prisustvovao je promociji novog albuma “1000 ljudi” pevačice Angeline koja je održana u jednom beogradskom hotelu.

Adaktar se na promociji pojavio u neobičnoj odevnoj kombinaciji koju je upotpunio crnim klompama, a odvojio je vreme za okupljene novinare sa kojima je razgovarao. Kao i uvek njegove izjave izazvale su kontroverzu.

“Mislim da svako od vas ko ima decu zna da uvek postoji jedno dete koje se favorizuje”, rekao je i dodao: “Moj drugi sin je moj omiljeni sin, jer je isti ja! On je mali Adam”, kazao je Adaktar na pitanje novinara da li ima omiljeno dete.

Okupljene je zanimalo njegovo mišljenje o onome u čemu je najbolji, a to je iscrtavanje obrva: “Radio sam obrve mnogim javnim ličnostima i sada ću vam reći: najbolje obrve ima Jeca, a najgore Ceca!” što je izazvalo smeh prisutnih.

Ovaj otac troje dece rodom iz Čačka je otkrio i da uskoro planiraju porodičnu selidbu u Dubai ali i koja ga je situacija u vezi njihovog rijalitija koji se nedavno prikazivao najviše iznervirala, što možete pogledati u našem videu.