Home ART & CULTURE Adam Sendler potvrdio nastavak hit-komedije iz 90-ih

Adam Sendler potvrdio nastavak hit-komedije iz 90-ih

75
0
Foto: Youtube printscreen

Nakon više od dve decenije, Adam Sendler repriziraće svoju ulogu u dugoočekivanom nastavku filma Happy Gilmore.

Glumac je potvrdio da će Netfliks, sa kojim sarađuje, snimati Happy Gilmore 2 s njim u glavnoj ulozi. Dru Barimor je takođe rekla da je dobila informaciju da je nastavak u produkciji.

Glasine o nastavku zahuktale su se kada je Kristofer MekDonald, najpoznatiji po ulozi Šutera MekGavina, nagovestio da se radi na filmu.

Sendler je nedavno proglašen najbolje plaćenim glumcem za 2023. Prošle godine Sendler je zahvaljujući Netfliksu zaradio 73 miliona dolara.

Objavio je tri filma na Netfliksu, platformi sa kojom ekskluzivno radi od 2015. godine. Osim što je glumio u Murder Mystery 2 sa Jennifer Aniston i You Are Not Invited To My Bah-Mitzvah, Sendler se pojavio i u animiranom filmu Leo.

Glumac je 2020. potpisao novi ugovor za četiri filma sa Netfliksom, koji je navodno vredan 275 miliona dolara, a zbog uspeha njegovih najnovijih projekata ugovor će verovatno biti obnovljen nakon isteka.

Nažalost, Happy Gilmore 2 biće snimljen bez ključnog člana glumačke postave, Karla Vetersa,  koji je preminuo ranije ove godine.