Home MUSIC Nektar OK Fest 2024 – raspored nastupa izvođača po danima

Nektar OK Fest 2024 – raspored nastupa izvođača po danima

136
0
Foto: Pexels

Deseto jubilarno izdanje Nektar OK Festa održaće se na lokaciji Tjentište – NP Sutjeska.

Ranije je objavljena lista muzičkih imena koja će od 19. do 21. jula biti zadužena za još jedan nezaboravan provod na Tjentištu. Poznato je i ko od najavljenih nastupa koji dan i na kojoj od festivalskih bina.

Festivalski kamp otvoriće svoja vrata dan pre zvaničnog početka festivala (četvrtak, 18. jul) kada je za one najvernije OK kampere pripremljen sjajan program na Jägermeister OK stage-u u OK kampu, na kojem će nastupiti: Dža ili Bu, Bojana Vunturišević, Savršeni Marginalci.

Prvi festivalski dan (petak, 19. juli) započinje na OK summer stage-u uz DJ program za koji će se pobrinuti Nebs Jack i Rezident DJ.

Potom sledi nastavak programa na Jägermeister OK stage-u u OK kampu uz Bjesove, Who Seei i Pero Defformero.

Večernji sati na Visa Main stage-u rezervisani su za odličan program i atmosferu koju na Tjentište donosi jedan od najpopularnijih američkih, ali i svetskih bendova, koji po prvi put nastupa u BiH – Thievery Corporation, uz koje su za odličan provod na glavnoj bini zaduženi i Neno Belan & Fiumens, Zoster, Sunshine.

Za one željne dobre zabave do ranih jutarnjih sati sledi program na OK After Party u OK kampu uz Mladen Tomic, Technasia, Rezident DJ.

Drugi festivalski dan (subota, 20. juli) startuje uz Mladena Tomica i Nemax na OK Summer stage-u kraj bazena.

OK kamp će i ove godine biti epicentar najbolje zabave i odličnog provoda, za koje će se u subotu na Jägermeister OK stage-u pobrinuti Tamikrest, Atheist Rap i Eyesburn.

Za vrelu armosferu subotnje večeri na Visa Main stage-u zaduženi su Parni Valjak, Letu Štuke, Nipplepeople i Svemirko.

Po završetku programa selimo se u OK kamp na after party da uz Cristian Varela, Yakka i Rezident DJ-a, dočekamo još jednu zoru na Tjentištu.

Trećeg festivalskog dana (nedelja, 21. juli) na OK summer stage-u nastupiće Dj Jock i Yakka.

Na Jägermeister OK stage-u u kampu za završetak dnevnog programa zaduženi su Mortal Kombat, Grše i M.O.R.T.

U samom finišu na Visa Main stage-u uživamo uz legendarni britanski punk band The Toy Dolls, uz koje će poslednjeg festivalskog dana nastupiti sjajni Ritam Nereda, Buč Kesidi i Vojko V.

Završnicu desetog jubilarnog izdanja Nektar OK Festa dočekujemo uz OXIA, DJ Jock, te Rezident DJ-a na OK After Partiju u OK kampu.

Organizatori će uskoro predstaviti i nove sadržaje koji će uz sjajan muzički program, svim posjetiocima donijeti još jedno nezaboravno festivalsko iskustvo na Tjentištu.

Sve informacije o aktulenoj punudi i festivalskim paketima dostupne su na zvaničnoj stranici festivala www.okfest.net/#booking