Home MUSIC Angus & Džulija Stoun objavili novu pesmu “Losing You”

Angus & Džulija Stoun objavili novu pesmu “Losing You”

Predstojeći novi album "Cape Forestier" zvuči kao knjiga priča iz srca i umova Angusa i Džulije Stoun

52
0
Angus & Julia Stone / Promo: PIAS

Hvaljeni australijski duo Angus & Džulija Stoun predstavili su svoju novu pesmu “Losing You”, treći singl sa njihovog predstojećeg šestog studijskog albuma “Cape Forestier”, koji će biti objavljen za Play It Again Sam 10. maja.

Predstavljajući pesmu “Losing You”, Angus & Džulija Stoun su rekli da ona govori o plesu između otkrića i gubitka, o suštini ljubavnog putovanja, ispunjenog sa toliko trenutaka i pronalaženja i gubitka. Istakli su da je, inspirisana fluidnošću plesa između ljubavi i gubitka, njihova vizija za prateći video bila da predstave tu dinamiku kroz pokret. Kažu da su želeli da izazovu osećaj da ih proždiru senke i tama, samo da bi izašli u svetlost, na kraju ponovo otkrivši sebe.

Predstojeći novi album “Cape Forestier” zvuči kao knjiga priča iz srca i umova Angusa i Džulije Stoun, pri čemu se svaka pesma otkriva kao druga stranica. Podsećajući na njihove ranije albume, pesme se kreću od ljubavnih priča poput “My Little Anchor” ili “Somehow”, goruće priče o neuzvraćenoj ljubavi, do onih poput “Down to The Sea” koja istražuju jedinstven pogled na društvo i šta se dešava oko nas. Zajedno, numere na albumu “Cape Forestier” su upadljivo dirljivi snimci sa tekstovima koji odmah uvlače slušaoce u jednostavnu i simpatičnu viziju sveta Angusa i Džulije Stoun.

Promo: PIAS

Sa skoro pola miliona prodatih albuma širom sveta i preko 2 milijarde strimova samo na servisu Spotify, Angus i Džulija Stoun su potvrdili svoje mesto među najomiljenijim muzičkim izvozom Australije. U rasponu od intimnog folka do sanjivog indi roka, njihovih pet hvaljenih studijskih albuma idu zajedno sa uspešnim solo karijerama, a Angus je nedavno podržavao Post Malonea pod njegovim pseudonimom Dope Lemon. Album “Cape Forestier” otkriva da se duo vraća svojim korenima: dve polovine muzičkog čina čije reči i zvuci otkrivaju čistu i iskrenu ljubav prema muzici i talenat za pričanje lepih priča.

Redosled pesama na albumu “Cape Forestier”:

 1. Losing You
 2. Down To The Sea
 3. My Little Anchor
 4. Cape Forestier
 5. County Sign
 6. City Of Lights
 7. No Boat No Aeroplane
 8. The Wedding Song
 9. I Want You
 10. Somehow
 11. Sitting In Seoul
 12. The Wonder Of You