Home MUSIC Bad Music Boogaloo #6 sredinom juna u Elektropioniru

Bad Music Boogaloo #6 sredinom juna u Elektropioniru

82
0
Foto:Promo

Bad Music Boogaloo #6 održaće se 14. i 15. juna u Elektropioniru. Svake večeri predstaviće se po dva benda po izboru agencije Bad Music for Bad People. Koncerti počinju u 20:00, a završavaju u 23:00, a svi bendovi sviraju pune klupske setove uz mogućnost bisa, tako da nijedan nastup neće biti ispod 60 minuta.

Prve večeri nastupiće Les Lullies, najtraženiji bend iz Francuske. Momci su dobrim delom činili garažne R’n’B hitmejkere Les Grys-Grys, a sada šibaju punk-rock’n’roll sa solidnom dozom power-pop trikova.

Posle njih, sledi ultra popularni duo iz Danske – The Courettes. Bračni par, devojka na gitari i vokalu, momak za bubnjevima. Garažni pank i Ronettes/Shangri-Las sjajna su žanrovska kombinacija u kojoj se ovo dvoje snalaze kao riba u vodi.

Drugo veče otvoriće Delaney Davidson, Hank Williams sa Novog Zelanda. Omiljeni svetski putnik-propovednik, skitnica i uvek drugačiji gospodin čovek. Potom, Left Lane Cruiser u originalnoj postavi što se u ovom delu Evrope nije dogodilo od 2008! Hound Dog Taylor x AC/DC x ZZ Top + good ole Mary Jane!