Home MUSIC Belgrade Beer Fest: Lea Dobričić nastupa 23. juna na Electro stage-u

Belgrade Beer Fest: Lea Dobričić nastupa 23. juna na Electro stage-u

Belgrade Beer Fest održaće se na Ušću od 20. do 23. juna

71
0
Promo: SkyMusic

Kao bomba odjeknula je vest da će jedan od pionira electro zvuka, Marko Nastić, zavrteti ove godine na Electro stage-u Belgrade Beer Fest-a, a samo par dana kasnije stigla je još jedna ekskluziva: poslednjeg festivalskog dana, 23. juna, na istom mestu naći će se DJ koja je u poslednjih nekoliko godina stvorila pravu eksploziju nastupima na najprestižnijim klubovima i festivalima širom sveta, resident DJ u prestižnom Ibiza klubu “Privilege” – Lea Dobričić.

Lea je za kratko vreme delila DJ pult sa mnogim važnim imenima u svetu elektronske muzike kao što su Laurent Garnier, Luciano, Richie Hawtin, Umek, Dubfire, Marco Carola i mnogi drugi, a svoje umeće za DJ pultom dokazala je osvajanjem prvog mesta na Remix Contestu “Stefano Noferini – Papi” 2010. godine. Od tada je sarađivala sa mnogim uticajnim izdavačkim kućama poput Funk’n’Deep, InDeep’n’Dance, Elrow Music, Freshin i mnogim drugim. Svojim setovima donosi zarazni, sofisticirani, mračni i groovy techno koji provocira publiku na interakciju, uvek sa preciznom tehnikom i ekstremnom elegancijom.

Publici na Belgrade Beer Festu Lea Dobričić obećava intenzivne emocije i neverovatno muzičko iskustvo: “Uvek sam uzbuđena kad imam priliku da nastupam pred beogradskom publikom, a posebno kada su u pitanju letnje open-air žurke poput ove. Belgrade Beer Fest je definitvno poseban jer uspeva da spoji različite muzičke stilove i kulture, a činjenica da je i elektronska muzika pronašla svoje mesto na ovom popularnom beogradskom festivalu je za mene velika čast. Očekujte noć punu dobre energije koju ćemo zajedno stvoriti”, istakla je Lea.

Podsetimo, Belgrade Beer Fest održaće se na Ušću od 20. do 23. juna, a headlineri koji su do sada najavljeni su Beogradski sindikat, Dubioza kolektiv, Goblini, Sunshine, S.A.R.S, Smak Plus na Main stage-u i Marko Nastić na Electro bini. Kao i prethodne godine, ulaz na festival biće slobodan do 19.30 časova svakog festivalskog dana.

Ulaznice se mogu nabaviti putem sajta efinity.rs, aplikacije eFinity, na blagajnama Beogradske Arene i Doma omladine Beograda, u TC Rajićeva (I sprat), kao i na više od 1000 Moj kiosk objekata širom zemlje.