Printskrin: www.youtube.com/@howardstern

Glumac Ben Aflek viđen je kako vozi, a u trenutku kada je podigao levu kamere su zabeležile kako nije bilo burme.

Ovaj prizor bez prstena dodatno podstiče nedavne spekulacije da se on i pevačica Dženifer Lopez razvode.

Ben i Džej Lo su viđeni prošle nedelje sa burmama. Nije jasno šta se dogodilo u između setova paparaco lova šta je navelo Afleka da skine prsten, međutim ni on ni Džej Lo nisu komentarisali glasine o razvodu.

Za razliku od glumca, pevačica je viđena kako nosi prsten pre plesne probe u petak.

Portal Page Six je ekskluzivno izvestio u petak da se u krugovima nekretnina Los Anđelesa priča o tome da je Aflek navodno tražio novi dom.

TMZ je takođe ranije izvestio Ben spavao u kući u Brentvudu u Kaliforniji, daleko od Dženifer i zajedničke kuće od 60 miliona dolara koju su kupili zajedno.

Pevačica je, s druge strane, takođe viđena kako traži kuću, ali insajder je naveo da Džej Lo samo traži investicionu nekretninu.

Insajderi su još više rasplamsali pre nekoliko dana tvrdnjom za Us Weekly da Džen i Ben na dva “potpuno različita puta”.

“Džen i Ben imaju problema u svom braku”, tvrdio je izvor.

“Problemi su se pojavili pre nekoliko meseci jer je Džej Lo povećala radne obaveze zbog priprema za turneju” i pripremati se za svoju turneju.”

Lopezova treba da krene na svoju preimenovanu turneju “Ovo sam ja… Uživo | Najveći hitovi” početkom juna, nakon što je navodno imala problema sa prodajom karata u nekim gradovima SAD-a, što ju je primoralo da otkaže te koncerte.

Aflek, s druge strane, počeo je snimanje svog filma “Računovođa 2” u Kaliforniji.

Par, koji se venčao u Las Vegasu, a zatim imao formalno venčanje u Džordžiji 2022. godine, otvoreno je govorio o svojim bračnim problemima, posebno s obzirom na to da su se ponovo zbližili nakon što su se verili pre decenijama.

“Kada smo raskinuli u mladosti, okidač za to bila je količina pažnje oko našeg privatnog života“, rekao je Aflek u dokumentarcu “Najveća neispričana ljubavna priča” koji je izdala Džej Lo u februaru.

“Imao sam vrlo čvrst osećaj granica, u početku, u vezi sa medijima.”

Zatim je nastavio, “Kada smo se ponovo pomirili, rekao sam: ‘Slušaj, jedna od stvari koje ne želim je veza na društvenim mrežama.'”
“Onda sam shvatio da to ipak nije fer tražiti. To je kao kada biste se venčali sa kapetanom broda i rekli: ‘Pa, ne volim vodu.'”

Aflek je iskreno zaključio dokumentarcu o njima: “Mi smo samo dve osobe sa različitim pristupima koje pokušavaju da nauče i nađu kompromis.”