Home MUSIC Bili Ajliš kaže da neće imati tročasovne nastupe na predstojećoj turneji

Bili Ajliš kaže da neće imati tročasovne nastupe na predstojećoj turneji

"Niko to ne želi"

56
0
Billie Eilish and Finneas O'Connell perform onstage during the live ABC telecast of the 96th Oscars® at the Dolby® Theatre at Ovation Hollywood on Sunday, March 10, 2024. Foto: AMPAS

Bili Ajliš je rekla da neće raditi tročasovni set kada izađe na binu na svojoj predstojećoj turneji. Pevačica je nedavno izbacila svoj treći album “Hit Me Hard and Soft” i najavila svetsku turneju kako bi proslavila izlazak, ali je rekla fanovima da neće izvoditi satima dug materijal tokom nastupa.

U vreme kada Tejlor Svift redovno prelazi granicu od 180 minuta na svojoj Eras turneji, nakon što je Bijonse takođe prešla više od dva sata na svojoj turneji Renaissance 2023, u ćaskanju sa fanovima u aplikaciji Stationhead Bili Ajliš je upitana da li njena publika može da očekuje od nje takvu vrstu holivudske epske dužine na predstojećoj turneji Hit Me Hard and Soft.

“Ne radim tročasovni koncert, to je bukvalno psihotično. To niko ne želi. Vi to ne želite. Ja ne želim to. Ne želim to ni kao fan. Ne želim ni svog omiljenig izvođača da slušam tri sata, znate na šta mislim? Predugo je”, odgovorila je Bili Ajliš.

Ona je u oktobru prošle godine u intervjuu za LA Times izjavila: “Zaista mi je teško da nastupam na stadionima. Bijonse i Tejlor Svift su nedodirljive superzvezde. Činjenica da mogu da priređuju šou toliko dugo, a da bude ispunjen sa toliko neverovatnih trenutaka, zaista je zadivljujuća.”