Home MUSIC Black Veil Brides objavili novu pesmu i najavili novi EP

Black Veil Brides objavili novu pesmu i najavili novi EP

Black Veil Brides kombinuju jedinstveni identitet i neutaživu kreativnu žeđ

60
0
Omot singla "Bleeders"

Američki sastav Black Veil Brides započinje novu sezonu iskupljenja i osvete sa “Bleeders”, bioskopskim muzičkim spotom, borbenim pokličem i turnejom koju je osmislio vođa benda Endi Birsak. Singl “Bleeders” i očaravajući muzički video (režirao Jensen Noen) poklapaju se sa predstojećim istoimenim EP-om.

Pre rođenja Black Veil Brides armije, hiljada lirskih tetovaža i zlatnih i platinastih ploča koje su usledile, Black Veil Brides je jednostavno bila mračna vizija koju je sanjalo jedino dete u Ohaju. Već je voleo Betmena i KISS. Tada je upečatljiv izgled Svinija Toda: Demonskog berberina iz Flit ulice, na naslovnoj strani prašnjavog CD-a njegovog oca (objavljenog desetak godina pre nego što se rodio) nogom otvorio vrata Birsaku. Svini Tod je otvorio put za Fantoma iz opere, Misfits i sve što je usledilo, što je kulminiralo rođenjem Endija Bleka i usponom Black Veil Brides.

Njihov prvi video spot “Knives and Pens” ima preko 160 miliona pregleda. Platinasti singl “In the End“, sa sertifikatom RIAA i koji ima blizu 170 miliona pregleda, dokazao je da je grupa čija je roba dominirala Hot Topic-om pre nego što su snimili svoj debi album napravljena da traje. Godine 2021. “Scarlet Cross” je postao njihov najbolje pozicionirani singl, jer je ušao u Top 10. Pema “Fallen Angels” je postala zlatna 2023. godine.

Black Vail Brides / Foto: Joshua Shultz / promo PIAS

Black Veil Brides kombinuju jedinstveni identitet i neutaživu kreativnu žeđ. Oni su predmet odanosti za one koji uglas pevaju svoje himne, raznolika Black Veil Brides armije koja se nikada ne predaje, a pesma (i video spot za nju) “Bleeders” pokazuje u kom pravcu će bend ići.