Home MUSIC Brus Springstin iznenada odložio koncerte u Marselju, Pragu i Milanu

Brus Springstin iznenada odložio koncerte u Marselju, Pragu i Milanu

Legendarni The Boss evropsku turneju nastavlja 12. juna u Madridu

84
0
Printskrin: youtube.com/@y-gbruce8341

Čuveni američki kantautor i gitarista Brus Springstin odložio je koncerte u Francuskoj, Češkoj i Italiji zbog zdravstvenih problema. Legendarni Legendarni The Boss prvo je u subotu objavio da zbog problema sa glasom oodlaže koncert u Marselju, a juče je objavljeno da će se odložiti i koncerti u Pragu i Milanu.

“Brus Springstin i The E Street Band odglažu nastupe u Pragu i Milanu prema lekarskom savetu, a evropska turneja nastavlja se 12. juna u Madridu. Nakon jučerašnjeg odlaganja u Marselju zbog problema sa glasom, dalji pregledi i konsultacije naveli su doktore da utvrde da Brus ne bi trebalo da nastupa narednih deset dana. Imajući ovo na umu, moraju se odložiti nastupi na aerodromu Letnani u Pragu (prvobitno zakazan za 28. maj) i stadionu San Siro u Milanu (prvobitno zakazan za 1. i 3. jun). Novi datumi za ove nastupe biće objavljeni uskoro. Oni koji žele povraćaj novca moći će da ga dobiju na mestu gde su prvobitno kupili”, objavljeno je na društvenim mrežama.

U objavi na društvenim mrežama piše i da se Brus uspešno oporavlja, kao i da se on i E Street Band raduju nastavku svoje izuzetno uspešne turneje po evropskim stadionima 12. juna u Madridu.