Home MUSIC Bubnjar Greg Barton odjednom odsvirao celu diskografiju grupe Foo Fighters za dobrotvorne...

Bubnjar Greg Barton odjednom odsvirao celu diskografiju grupe Foo Fighters za dobrotvorne svrhe

Izveo je svih 128 pesama bez prestanka za nešto više od devet sati

73
0
Printskrin: youtube.com/@GBDrummin

Prošlog petka (7. juna), bubnjar Greg Barton je ostao veran svom obećanju da želi da odjednom odsvira svaku pesmu grupe Foo Fighters ikada objavljenu kako bi prikupio sredstva za istraživanje raka. On je i uspeo u tome, a podvig koji je postigao trajao je više od devet sati, tokom kojih je Greg Barton odsvirao sve albume prema redosledu objavljivanja, prateći i redosled pesama na njima.

Greg Barton je o svom podvigu Foo Fighting Cancer napisao na društvenim mrežama: “Ne samo da smo i više nego ispunili cilj u prikupljanju sredstava, već sam uspeo da odsviram do kraja i doživim apsolutnu eksploziju na tom putu… Ovo je bila jedna od najtežih stvari koje sam ikada uradio. Možete videti da mi se leva ruka potpuno grči na 57. pesmi i zaista sam mislio da neću završiti… Mislim da me je čisti adrenalin nosio kroz poslednja tri albuma.”

Do sada, Greg Barton je prikupio nešto više od 7.700 dolara, a ako želite da donirate novac, to možete učiniti ovde. Podvig je posvetio svojoj baki, koja se trenutno bori sa rakom, kao i pokojnom bubnjaru grupe Foo Fighters, Tejloru Hokinsu. Pogledajte kako je uspeo da održi obećanje.