Home ART & CULTURE “Čeznem da vam kažem” poslednje igranje u sezoni

“Čeznem da vam kažem” poslednje igranje u sezoni

50
0
Foto: Slaviša Đorđević

Kabaretska predstava ČEZNEM DA VAM KAŽEM, poslednja u ovoj sezoni biće odigrana u petak, 7. juna od 20 časova u Teatru Vuk. Za sve penzionere iz Beograda 50% popusta na kupovinu ulaznica.

Autorski projekat prvaka drame Beogradskog dramskog pozorišta Milorada Mikija Damjanovića i njegovih gostiju Mine Lazarević, Dragane Mićalović, Stevana Pialea, Nataše Radovanović i Pavla Joksimovića već dve godine osvaja srca publike, a od septembra ponovo na repertoaru Teatra Vuk i na scenama širom regiona.

“Ovo će biti 81. igranje za dve godine. Našu predstavu pogledalo je više od 30 hiljada ljudi.  Obišli smo Srbiju, Crnu Goru i Republiku Srpsku. Tradicionalno poslednje igranje u sezoni igramo u matičnoj kući u Teatru Vuk i vec dve godine dajemo 50 posto popusta za ulaznice za sve penzionere grada Beograda. Emotivno i duhovito putovanje kroz ono što smo bili, ono što su naši roditelji i mi danas. Priča ispričana kroz lične priče svih glumaca, poeziju najvećih srpskih pesnika i muziku koju smo malo zaboravili.” – izjavio je Miki Damjanović.