Home MUSIC Parni valjak u mts Dvorani

Parni valjak u mts Dvorani

Ovo će biti prvi koncert Parnog valjka u mts Dvorani

62
0
Foto: Matej Grgić

Parni Valjak, u okviru svoje nove postave sa mladim pevačem Igorom Drvenkarom, nastupiće 9. novembra u kultnoj mts Dvorani.

Parni valjak je prošle godine predstavio svoje novo poglavlje, u kojem im se pridužio Igor Drvenkar. Mladi pevač slovi u javnosti za nekoga ko je doneo posebnu energiju bezvremenskim hitovima, kao i novim pesmama Parnog Valjka, a publika je ovu priču podržala kroz brojne koncerte koje je bend u poslednjih godinu dana održao širom regiona.

Uoči nastupa u beogradskoj mts Dvorani, članovi benda poručuju da se “raduju ponovnom susretu sa Beograđanima, ali i akustici i intimnoj atmosferi koju nudi jedinstveni prostor mts Dvorane”.

Beogradska publika uživaće, kao i svaki put, uz opsežan i emotivan repertoar koji čine brojni hitovi, među kojima su: “Stranica dnevnika”, “Jesen u meni”, “Dođi”, “Ugasi me”, “Godine prolaze”; “Moja je pjesma”, “Sve još miriše na nju”, “Zastave” i mnoge druge, a kako bend trenutno radi na novom albumu, pred publikom u Beogradu izvešće i nove autorske pesme, među kojima su i singlovi “Kad padne mrak” i “Moja glava, moja pravila”.

Ulaznice za koncert kultnog benda mogu se kupiti na mtsdvorana.rs i na blagajni mts Dvorane.