Home ART & CULTURE “Deadpool 3” skinuo sa trona “Spider-Man: No Way Home” kao najgledaniji trejler...

“Deadpool 3” skinuo sa trona “Spider-Man: No Way Home” kao najgledaniji trejler sa 365 miliona pregleda

Film iz studija Marvel "Deadpool and Wolverine" u bioskope stiže 26. jula 2024. godine

47
0
Ryan Reynolds as Deadpool/Wade Wilson in Marvel Studios' DEADPOOL & WOLVERINE. Photo courtesy of Marvel Studios. © 2024 20th Century Studios / © and ™ 2024 MARVEL.

Film “Deadpool” se probija u Marvelov filmski univerzum, i na liste rekorda. Prvi trejler za “Deadpool and Wolverine“, koji je debitovao u nedelju tokom Superboula, oborio je globalne rekorde sa 365 miliona pregleda za 24 sata, što ga čini najgledanijim filmskim trejlerom svih vremena, objavila je kompanija Dizni.

Prethodni rekorder bio je trejler za drugi Marvelov film “Spider-Man: No Way Home”, koji je imao 355,5 miliona pregleda na mreži u prva 24 sata 2021. godine. “Deadpool” je imao određenu pomoć od ovogodišnjeg Superboula, koji je završio kao najgledaniji televizijski program svih vremena i dostigao 123,7 miliona gledalaca.

Utakmica u nedelju uveče imala je najveći broj ljudi koji su gledali isti prenos u istoriji televizije. Bez sumnje je pomoglo to što je superzvezda Tejlor Svift bila prisutna i navijala za Kanzas Siti Čifse i njenog dečka, Trevisa Kelsa.

Film iz studija Marvel “Deadpool and Wolverine” u bioskope stiže 26. jula 2024. godine.