Home MUSIC Dodatni koncert grupe Jarboli na osmom Kontaktu

Dodatni koncert grupe Jarboli na osmom Kontaktu

Jarboli i 24. marta 2024. godine na istom mestu, u Dorćol Platzu

67
0
Promo: kontakt.org.rs

Zbog velikog interesovanja i rasprodatog koncerta grupe Jarboli najavljenog za 23. mart u okviru Kontakt konferencije, showcase-a i festivala, a kao poklon svim gostima ove muzičke konferencije i svim Beograđanima koji bend na samostalnom koncertu nisu bili u prilici da vide punih osam godina, Jarboli, Kontakt i produkcijska kuća Odličan Hrčak će prirediti još jedan punokrvni koncert kultnog beogradskog benda. Dakle, Jarboli i 24. marta 2024. godine na istom mestu, u Dorćol Platzu. 

Foto: Promo

Kada se govori o beogradskim bendovima koji su menjali lice grada i muzičkih tokova, Jarboli su neizbežni. Povod njihove nove koncertne priče je 25 godina albuma “Dobrodošli”. Velike muzičke priče zahtevaju velike proslave. Zato Jarboli nastupaju i 23. i 24. marta 2024. godine u okviru osmog Kontakta.

Kontakt konferencija, showcase i festival održaće se osmi put u Beogradu. #Kontakt24 očekuje nas od 21. do 24. marta 2024. u organizaciji producentske kuće “Kontakt konferencija” i promoterske kuće Odličan Hrčak.

#Kontakt24 će ponovo u martu Beograd učiniti centrom susreta profesionalaca iz sfere muzičkog biznisa. Novo izdanje Kontakta obeležiće koncerti, izložbe, tribine, paneli, kreativne radionice i javne diskusije koje imaju za cilj da dodatno unaprede rad svih sektora koji čine kreativne industrije i industriju zabave.