Home MUSIC Dva koncerta Queen Symphony Sensation u Srpskom narodnom pozorištu

Dva koncerta Queen Symphony Sensation u Srpskom narodnom pozorištu

60
0
Foto: Youtube printscreen

Queen Sensation sa simfonijskim orkestrom i horom, nastupaju prvi put u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu 28. i 29. aprila.

Nakon rasprodatih koncerata u Ljubljani, Splitu, Rijeci i Beogradu, za Queen Sensation na redu je i Srpsko narodno pozorište u Novom Sadu. Prvi koncert je rasprodat za samo nekoliko dana, a kako i ne bi kada ovaj nezaboravan nastup donosi spoj simfonijskog orkestra i hora i svetski priznatog tribute benda Queen Sensation, koji je samo u Nemačkoj i Brazilu održao više od 200 koncerata.

Queen Sensation svira hitove grupe Queen još od 2017. godine. Do sada, uspeli su da napune gotovo sve evropske koncertne dvorane, a postali su omiljeni na teritoriji Kine, Rusije i severne Amerike. „Show Must Go On“, „Bohemian Rhapsody“, „Under Pressure“, „I Want to Break Free“, „A Kind of Magic“ su samo neki od hitova koje ćete čuti uživo, u spektakularnim aranžmanima.

Na koncertu u Novom Sadu publiku pored članova svetski priznatog Queen Sensation očekuje i 45 članova Simfonijskog orkestra, hor Muzikon na čelu sa Milošem Jovanovićem a pevaće i operska pevačica Jovana Čurović.