Home MUSIC Gipsy Kings, majstori flamenko zvuka, ne mogu da sakriju svoje uzbuđenje pred...

Gipsy Kings, majstori flamenko zvuka, ne mogu da sakriju svoje uzbuđenje pred nadolazeći koncert u Beogradu, evo šta su rekli o Srbiji i Srbima!

Sa globalno poznatim hitovima poput “Bamboleo“, “Djobi djoba“, “Volare“ i mnogim drugim, slavni muzičari jedva čekaju da zagreju atmosferu i oduševe publiku 19. maja u Beogradu na vodi

41
0
Vizual: Skymusic

Interesovanje publike za predstojeći nastup je nezapamćeno, a da sa obe strane vlada jednako uzbuđenje, govori i izjava Andrea Rejesa, frontmena čuvenog benda.

Naime, Rejes je rekao da jedva čeka da stane pred domaću publiku, a o Srbiji i Srbima je imao posebne reči hvale.

  • Srbija je zemlja bogata istorijom i tradicijom, sa živopisnom i bogatom kulturom. Srbi su poznati po svojoj strasti za životom, jako su gostoljubivi i sve će učiniti da stvore toplu i prijatnu atmosferu za svakog gosta i posetioca – istakao je frontmen kraljeva flamenko-rumba melodija.

Podsetimo, na beogradskom koncertu publiku očekuje gotovo dva sata vrelih latino ritmova i nezaboravnih hitova slavnog benda, a ulaznice za ovaj muzičko-scenski spektakl u organizaciji Skymusica i dalje mogu nabaviti putem sajta efinity.rs, besplatne aplikacije efinity, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda, kao i u TC Rajićeva (I sprat) i na više od 1000 Moj kiosk objekata širom zemlje.