Foto: youtube.com/@JenniferLopez

Američka pop pevačica i glumica Dženifer Lopez otkazala je turneju po Severnoj Americi koja je trebalo da bude održana tokom ovog leta, saopštili su organizatori turneje Lajv Nejšen.

“Dženifer uzima slobodno vreme, da bude sa svojom decom, porodicom i bliskim prijateljima”, navodi se u saopštenju.

Turneja je trebalo da bude njena prva u poslednjih pet godina, kao promocija njenog prvog solo albuma posle deset godina “This Is Me… Now” kao i pratećeg filma, u kojem se pojavljuje sa svojim slavnim suprugom, glumcem Benom Aflekom.

Turneja je trebalo da počne 26. juna u Orlandu u američkoj saveznoj državi Floridi, i da se završi u Hjustonu 31. avgusta.

Organizatori su rekli da će biti vraćen novac onima koji su već kupili ulaznice.

Pevačica je svojim obožavaocima na svom sajtu OntheJlo napisala da joj se slama srce što mora da otkaže turneju i da se oseća da je na taj način izneverila svoju publiku.

“Znajte da to ne bih nikad uradila da ne smatram da je to apsolutno neophodno. Obećavam da ću se iskupiti i da ćemo ponovo svi biti zajedno. Volim vas sve puno…”, napisala je pevačica, ne precizirajuću razloge za otkazivanje.

Tabloidi su prethodnih dana izveštavali o relativno slaboj prodaji karata za koncerte, ali i o navodnim lošim bračnim odnosima, zbog kojih slavni supružnici više ne žive zajedno. Dženifer i Ben nisu komentarisali glasine, ali su se više puta tokom maja pojavljivali zajedno.

Album “This Is Me… Now” izdat je početkom ove godine, 20 godina posle njenog hit albuma “This Is Me… Then”.

Pevačica je izjavila da je novi album “čudo” i njena “druga šansa”.