Home Uncategorized Gipsy Kings otkrivaju svoje rituale pre nastupa – evo šta rade pre...

Gipsy Kings otkrivaju svoje rituale pre nastupa – evo šta rade pre nego što izađu na scenu!

108
0
Skymusic promo

Svetski poznati bend Gipsy Kings nastupiće u nedelju 19. maja na platou kod Geozavoda u Beogradu na vodi, a tim povodom, momci su rešili da podele svoje tajne pred nastup, otkrivajući svoje posebne rituale koji ih pripremaju za spektakularne koncerte. Centralna figura benda, Andre Reyes, otkrio je da grupa pre nastupa ima svoj ritual koji ih povezuje i inspiriše.

  • Pre nastupa imamo običaj da se okupimo kao porodica i prijatelji kako bismo podelili lagani obrok i podsetili se svrhe i strasti koju imamo prema muzici. Ova tradicija nam pomaže da se povežemo jedni sa drugima i usmerimo svoju energiju na scenu – izjavio je Andre.

Ova intimna praksa pre nastupa otkriva koliko je grupa bliska i posvećena jedni drugima, stvarajući posebnu atmosferu koja se prenosi na publiku tokom njihovih spektakularnih nastupa. Gipsy Kings su spremni da svojom energijom i strašću za muzikom očaraju sve prisutne već u nedelju u Beogradu, obećavajući nezaboravno iskustvo za sve koji ih budu gledali uživo.

Ulaznice za ovaj spektakl su dostupne putem sajta efinity.rs, besplatne aplikacije efinity, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda, kao i u TC Rajićeva (I sprat) i na više od 1000 Moj kiosk objekata širom zemlje.