Printscreen: Youtube / Real Life ▸ Portraits & Témoignages

Francuski glumac Žerar Depardje navodno je napao takozvanog “Kralja paparaca” ispred popularnog kafića u Rimu, samo nekoliko nedelja nakon što je suočen sa optužbama za seksualne napade.

Depardje (75) ručao je na terasi bara Harry’s sa dve žene kada ih je poznati fotograf, Rino Barilari (79) navodno tada slikao.

Kolumnista novina “La Repubblica” Đani Riota, koji je bio prisutan kada je navodni napad izvršen, tvrdio je da je Barilari bio više puta zamoljen da prestane sa slikanjem, kako navode strani mediji.

Kako je poznati fotograf napustio bar, jedna od žena koja je sedela sa francuskom filmskom zvezdom, Magda Vavrušova, navodno je pratila Barilarija na ulici dok je vikala na njega.

Advokat Magde Vavrušove, poznate producentkinje, izjavio je za izvor da ju je fotograf nasilno gurnuo, pre nego što će Depardje navodno izaći da je odbrani.

“Nakon svega što se dogodilo, fotograf je nastavio da ih zasipa fotografijama”, rekla je.

Producentkinja je prevezena u bolnicu i planira da tuži Barilaria, prema rečima njenog advokata.

Nije jasno da li Barilari planira da podigne tužbu protiv glumca i producentkinje.

Vlasnik Harry’s Bar-a, Pjero Lepore, potvrdio je da se incident dogodio ali nije razjasnio ko je bio kriv.

On tvrdi da je dok je bio van bara, “devojka se bacila na mene, vređajući me, pokušavajući da me izazove, udarala, kao da traži tuču. Ostao sam nepomičan.”

Glumac je navodno fotografa udario tri puta u lice, a kako očevici navode, bila je to scena sa puno krvi.

Depardje je zatim napustio lokal, a Barilari tvrdi da su ga svedoci spustili na ivičnjak, doneli mu led za rane aplaudirajući i rekli ‘ludak’.”

Depardje se suočava sa optužbama za seksualne napade od strane dve žene, kao i sa istragom zbog sumnje da je izvršio teško krivično delo, silovanje. Više od desetina žena je optužilo Depardjea za slična seksualna zlostavljanja. Glumac negira sve optužbe.