Home LIFESTYLE Glumica Dženifer Garner kupila farmu koja je 1936. godine pripadala roditeljima njene...

Glumica Dženifer Garner kupila farmu koja je 1936. godine pripadala roditeljima njene majke i potpuno je oživela

189
0
© jennifer.garner Instagram
Photo: instagram.com/jennifer.garner

Glumica Dženifer Garner više od 7 godina živi na sopstvenoj farmi, uzgaja povrće, voće i gaji životinje i ptice. Ona je inspirisala mnoge poznate ličnosti koje su se preselile iz urbanog Los Anđelesa na selo.

Dženifer Garner je rođena u konzervativnoj porodici. Njen otac je bio hemijski inženjer, a majka domaćica. Odgajali su svoje 3 ćerke u strogosti: kao tinejdžerke, devojčice nisu smele da se šminkaju, farbaju nokte ili buše uši. Međutim, Dženifer toplo govori o svom detinjstvu.

Godine 1990. Dženifer Garner je upisala univerzitet sa hemijom kao glavnim predmetom, ali je ubrzo prešla sa njega na pozorište. Nakon diplomiranja, počela je da glumi u filmovima. Uloga koja ju je proslavila bila je Sidni Bristou u seriji “Alias”. Za svoju pulogu, glumica je osvojila Zlatni globus za najbolju glumicu u televizijskoj seriji drame i bila je nominovana za Primetime Emi nagradu 4 puta.

Takođe, mnogi se sećaju njene uloge dr Eve Saks u drami “Poslovni klub Dalas” gde je glumila zajedno sa Metjuom Mekonahijem. Ova uloga donela je Dženifer nominaciju za nagradu Udruženja glumaca.

Prvi muž Dženifer bio je glumac Skot Foli koga je upoznala na snimanju filma “Felisiti” 1998. godine. Međutim, par se razveo 5 godina kasnije. A od 2005. do 2018. glumica je bila udata za glumca Bena Afleka. Zajedno imaju 2 ćerke i sina.

Majčinstvo je navelo Dženifer Garner da shvati koliko je važno voditi računa o blagovremenom razvoju dece. I imala je dovoljno energije za svoju porodicu i drugu decu. Glumica je postala ambasador neprofitne organizacije “Save the Children USA” koja radi na poboljšanju života dece širom sveta.

Još jedna stvar koju glumica promoviše je pravilna ishrana dece. Ona je ušla u to svom snagom i odlučila da sama proizvodi zdravu hranu. Dženifer Garner je trenutno suosnivač i glavni brend menadžer kompanije za organsku, svežu hranu za bebe Once Upon a Farm.

Ova hrana se proizvodi na farmi koju je Dženifer kupila. Ali ovo nije samo obična farma, to je mesto sa istorijom. Ovo je farma na kojoj je odrasla njena majka, a Dženifer ju je posećivala kao dete, pa čak i pecala u lokalnom ribnjaku sa ujakom.

Patriša Ingliš Garner, Dženiferina majka, svojevremeno je izjavila da su na imanju gajili zelenu salatu, rotkvice, engleski grašak, mladi krompir, cveklu, boraniju, paradajz, luk i krastavce. Drveće oraha krasilo je pejzaž, nudeći skroman prihod, dok je porodica brinula o pilićima, kravama i svinjama, osiguravajući obilje svežih užitaka sa farme.

Nakon što je Patricijin otac preminuo 1962. godine, farma od 22 hektara je prošla kroz različite porodične ruke. Dženifer Garner je preuzela uzde 2017. godine, kupivši farmu od svog ujaka Roberta. Dogovor? Predivan sporazum koji je omogućio Robertu i njegovoj supruzi Dženet da nastave da upravljaju zemljom i borave u modernoj kući koju su napravili na ovom imanju. Ubrzo je farma postala uspešno preduzeće.

Glumica opisuje sve svoje seoske avanture na svojoj Instagram stranici gde sebe u šali naziva “farmerkom Džen“. Obožavaoci Dženifer Garner mogu da je vide kako vozi traktor ili peva pesme šargarepama.

Farmerka Džen je sigurna da je svim biljkama potrebna ljubav i briga. Jednom je snimila video, u kojem je čak i ljubila biljke, i napisala: “Naše mešavine su pune najsvežijeg voća, najukusnijeg povrća i… ljubavi.”

Sudeći po brojnim fotografijama i video zapisima koje objavljuje Dženifer Garner, farma koju je vratila u život sada napreduje. A slavna ličnost, koja tamo neumorno radi, ponavlja: ​​”Hvala ti, Zemljo. Hvala mojoj baki i dedi, Harviju i Vajolet Ingliš na ovom zemljištu.”

Miran život usred prirode je pravi san. Zbog toga mnoge poznate ličnosti kupuju farme i sreću nalaze u vrtlarstvu i stočarstvu, prenosi nowiveseeneverything.club.