Home MUSIC Grupa Poez11a predstavila singl “Voda”

Grupa Poez11a predstavila singl “Voda”

Video spot je uradio dugogodišnji saradnik i prijatelj benda Vladimir Grčić

60
0
Foto: Mikica Andrejić / Promo: Menart Srbija

Poez11a je još jedan muzički dragulj Bora, industrijskog grada sa istoka Srbije. Okosnicu benda Poez11a na nastupima čine Ivan Ilić (vokal, tekstovi, muzika, gitara), Željko Ljubić Piti (muzika, gitara), Jelena Ilić (violina), Vukašin Jelenković (klavir), Miloš Vojvodić (bubanj) i Filip Savić (bas). 

Menart Srbija i Poez11a saradnju počinju pesmom “Voda“, čiji je autor muzike Željko Ljubić Piti, a teksta Ivan Ilić. U snimanju pesme “Voda” svoj doprinos su dali i Darko Urošević na bubnju, Miroslav Užarević na basu, Andrej Maksimović na trubi. Pozadinske vokale je otpevala Natalija Stamenković, dok je Slobodan Radojković učestvovao kao snimatelj i gitarista.

Tokom godine možete očekivati i prvi studijski album grupe Poez11a za čiju produkciju je angažovan poznati hrvatski muzičar, inženjer zvuka i muzičke produkcije Vedran Peternel (Darko Rundek, Dimitrije Dimitrijević, Igralom, kompilacije: Zagreb Calling i Zvučni zid).

Frontmen grupe Poez11a Ivan Ilić priča kako je došlo do saradnje sa Vedranom: “Kontaktirao sam Vedrana, poslao pesme i izneo naše planove. Vedran je pozitivno reagovao na predlog saradnje, tako da će sada biti producent na albumu, koji će se pojaviti tokom ove godine.”

Video spot je uradio dugogodišnji saradnik i prijatelj benda Vladimir Grčić.