Home MUSIC Guitar Art koncert za rekord

Guitar Art koncert za rekord

107
0
Foto: Youtube printscreen

Koncert za rekord održaće se 19. maja na Trgu Republike u 13.00 časova. Cilj koncerta je da se postavi prvi nacionalni gitarski rekord, koji će svake naredne godine da se uvećava. Guitar Art festival poziva sve gitariste koji znaju osnovne akorde i imaju od 7 do 77 godina da se priključe najvećem gitarskom koncertu u Srbiji.

Svi zainteresovani gitaristi se mogu online prijaviti putem mejla, kako bi bili deo najvećeg gitarskog koncerta u Beogradu. Organizator poručuje da zgrabite gitaru, povedite porodicu, pozovite prijatelje i dodjite na Trg Republike.

Sa velike bine na Trgu Republike podršku za svaku pesmu daće ti naši specijalni gosti poznati bendovi i gitaristi koji će voditi koncert i svirati sa vama.


Među gostima su Dejan Cukić, Yu grupa, Kiki Lesendrić i Piloti, Srđan Gojković Gile, Bojana Stamenov i drugi. Ispred velike bine biće ograđen prostor sa stolicama za registrovane učesnike koncerta.

Trg Republike biće pretvoren mali gitarski grad. Pored koncerta, za najmladje su organizovane radionice gitare i ukulele, kako bi naučili prvi akord i bili spreni za koncert naredne godine.

REGISTRACIJA ZA KONCERT:
Registracija počinje 13. maja u 10.00 časova putem mejla koncertzarekord@gmail.com. Kada popunite prijavu dobićete na mail potvrdu, broj i pesame sa instrukcijama za izvođenje.
Na koncert 19. maja treba da ponesete akustičnu ili klasičnu gitaru, a dozvoljeni su i ukulele, bendzo ili tambure. Svi registrovani učesnici će dobiti informacije putem mejla na koji ulaz dolaze i kako zauzimaju svoje registrovano mesto. Takođe, svi gitaristi dobijaju e-Guitar Art zahvalnicu da su učestvovali u prvom postavljanje nacionalnog gitarskog rekorda.

SPISAK PESAMA:
Redosled pesama koje će prijavljeni gitaristi se svirati na koncertu uz podršku poznatih muzičara.

1. Smoke on the Water – Deep Purple , peva: Nenad Zlatanović
2. (I Can’t Get No) Satisfaction – The Rolling Stones, peva: Zoran Olbina
3. I love Rock ‘n’ Roll – Joan Jett, peva: Bojana Stamenov
4. Highway to Hell – AC/DC, peva: Milena Branković
5. The Beatles – Get back, peva: Dejan Cukić
6. Voli me – Nenad Čuturilo
7. Mornar – YU Grupa
8. Kada sanjamo – Kiki Lesandrić i Piloti
9. Ja bih da pevam – Dejan Cukić
10. Igra R’n’R cela Jugoslavija – Električni orgazam
11. You Never Can Tell – Chuck Berry – peva: Goran Stojković
12. Imagine / Give Peace a Chance – John Lennon, peva: Dejan Cukić