Home MUSIC “Espresso” Sabrine Karpenter još uvek vruć u Ujedinjenom Kraljevstvu, “Too Sweet”, irskog...

“Espresso” Sabrine Karpenter još uvek vruć u Ujedinjenom Kraljevstvu, “Too Sweet”, irskog muzičara penje se ka vrhu

91
0
Printscreen/Youtube Sabrina Carpenter

Sabrina Carpenter je u svojoj muzičkoj karijeri četiri puta uspela da se upiše u top 40, ali singlom “Espresso” napokon je uspela da osvoji tron na Official Singles Chart Top 100 listi. Kao vicešampion u ovu nedelju ulazi “Too Sweet”, singl irskog pevača i tekstopisca, poznatog kao Hozier, dok je na trećem mestu “A Bar Song (Tipsy)” koji izvodi Shaboozey.

Interesanto je da se pored Shaboozey-a i Dasha kantri numerom “Austin” nalazi u top 10, što je retko za listu u kojoj obično dominirana rok, pop, indi, hip-hop i elektronska muzika.

“Beautiful Things” u izvođenju Benson Boone se šesnaestu nedelju nalazi u top 5, gde su se upisali i Taylor Swift i Post Malone numerom “Fortnight”.

Pesma “Million Dollar Baby” Tommy Richmana je bukvalno eksplodirala na TikToku, pa je i u Ujedinjenom Kraljevstvu, pesma ovog umetnika rođenog u Virdžiniji skočila sa 31. na 7. mesto, što je novi najbolji plasman.

Na donjem delu zvanične liste, Kendrick Lamar zauzima osmo mesto pesmom “Not Like Us” u kojoj prilično frustrirano proziva kolegu Drejka, dok je Drejkov odgovor sažet u singlu “Family Matters” debitovao na 17. mestu.