Home MUSIC Holivudska zvezda u ulozi voditeljke Evrovizije

Holivudska zvezda u ulozi voditeljke Evrovizije

65
0
Printscreen/Youtube SirWerdy

Glumica Malin Akerman i popularna švedska TV voditeljka i komičarka Petra Mede udružiće snage kako bi vodile predstojeći muzički spektakl u Malmeu.

Malin je rođena u Stokholmu, odrasla je u Kanadi, a njena stalna adresa je u Los Anđelesu. Ostvarila je brojne uloge i delila kadar sa najvećim holivudskim zvezdama, ali kaže da je vođenje Evrovizije za nju ostvarenje sna.

Govoreći za Eurovision.tv, glumica je naglasila da ne može da opiše svoja osećanja.

  • Veoma sam uzbuđena i malo nervozna, ali na pozitivan način. Uvek sam volela Evroviziju, a biti deo tog fantastičnog šoua zajedno s Petrom je ostvarenje sna. Osim toga, Petra je jedna od najzabavnijih žena koje sam ikada upoznala – zaključila je Malin.

Za razliku od Akermanove, za Petru Mede vođenje najprestižnijeg muzičkog takmičenja bi trebalo da je rutina s obzirom da je imala privilegiju da ga vodi 2013. i 2016. godine.

  • Zamislite da ponovo dobijete priliku da vodite Evroviziju. To je tako neverovatna čast i veoma se radujem saradnji s Malin. Svega par puta smo se srele, ali već me je potpuno osvojila i biće mi zadovoljstvo da radim s njom – istakla je Petra.

Podsetimo, srpska predstavnica Teya Dora nastupa druga u prvom polufinalu Pesme Evrovizije koje se održava 7. maja u Malmeu. Direktan prenos svih takmičarskih večeri na programima RTS-a.