Home MUSIC Bili Ajliš najavila svetsku turneju “Hit Me Hard and Soft”

Bili Ajliš najavila svetsku turneju “Hit Me Hard and Soft”

Našim prostorima najbliži koncerti biće u Pragu, Krakovu, Beču i Bolonji

94
0
Bili Ajliš "Hit Me Hard and Soft" omot albuma

Američka pevačica Bili Ajliš najavila je novu svetsku turneju Bili Ajliš najavila svetsku turneju “Hit Me Hard and Soft”, koja počinje u Kvebek Sitiju u Kanadi 29. septembra i završava se u Dablinu 27. jula 2025. godine. U 2024. posetiće mnoge velike gradove Severne Amerike pre nego što otputuje u Australiju, a zatim i u Evropu.

Pretprodaja ulaznica počinje 30. aprila, a sve preostale karte biće dostupne 3. maja na njenom sajtu billieeilish.com. Deo prihoda od prodaje karata ići će za ekološku neprofitnu organizaciju REVERB.

Ranije ovog meseca, Bili Ajliš je najavila na Instagramu da će njen dugo očekivani treći studijski album “Hit Me Hard and Soft” biti objavljen 17. maja, napominjući da neće izbaciti singlove pre objavljivanja. “Želim da vam ga dam odjednom. Zaista ne mogu biti ponosnija na ovaj album”, navela je pevačica.

Bili Ajliš je radila sa svojim bratom i dugogodišnjim saradnikom Finisom na albumu “Hit Me Hard and Soft”. Oni su nedavno dobili drugog Oskara za pesmu snimljenu za film “Barbi”, čime je Bili Ajliš (22) postala najmlađa osoba koja je osvojila dva Oskara u karijeri.

Našim prostorima najbliži koncerti Bili Ajliš na turneji “Hit Me Hard and Soft” biće 1. juna 2025. godine u Pragu, 3. i 4. juna u Krakovu, 6. juna u Beču i 8. juna u Bolonji.