Home MUSIC Imagine Dragons predstavili novu pesmu “Nice To Meet You”

Imagine Dragons predstavili novu pesmu “Nice To Meet You”

64
0
Foto: Promo cover

Alt-rok bend “Imagine Dragons” predstavio je optimističan singl “Nice To Meet You” koji donosi fank zvuk i priziva leto i nova poznanstva.

Posle entuzijastične ali hrabre lirike, kao i ozbiljnijeg zvuka koji je donela numera “Eyes Closed”, bend se novim singlom vraća tonovima zabavnijeg karaktera i ljubavnoj lirici propraćenoj plesnim ritmom. Uz singl, objavljen je i senzualan muzički video čiju režiju potpisuje Mat Estin.

Novi singl dolazi nakon brojnih pohvala medija kao što su Rolling Stone i Billboard koji navode da se bend ove godine vratio jači nego ikad, i uprkos tome što hitove neprestano niže već deset godina, još uvek zna kako da napravi numeru za vrhove top lista. Svoj prvi singl sa predstojećeg studijskog albuma “Loom”” predstavili su u aprilu, a zatim je usledilo i remiks izdanje “Eyes Closed” na kome se sastavu pridružio J Balvin i pesmi doneo egzotičnu, ali još uvek odvažnu i burnu energiju.

Grupa je do sada objavila pet studijskih albuma i sa svakog od njih izdvojilo se nekoliko singlova koji su ostvarili status globalnog hita, a uspeh njihove muzike krunisan je i Grammy nagradom za pesmu “Radioactive” sa njihovog debitantskog izdanja “Night Visions”.

Bend u narednom periodu očekuje američka turneja na kojoj će u periodu od jula do oktobra promovisati nove numere, što će ujedno biti i njihova najveća turneja u Americi do sada. Album “Loom” zvanično izlazi 28. juna, a senzualna energija novog singla poručuje da ovo versatilno izdanje ima da ponudi ne samo ozbiljne životne teme, već i nešto zabavnije hitove.