Home ART & CULTURE Ivana Španović zatvara izložbu fotografija “People Of The World” Marka Obradovića u...

Ivana Španović zatvara izložbu fotografija “People Of The World” Marka Obradovića u galeriji Štab

Sve fotografije su prodate iste večeri kada je izložba otvorena

51
0
Foto: Marko Obradović Edge

Marko Obradović Edge je 25. februara, u nedelju uveče, u galeriji Štab, okupio veliki broj posetilaca, svojih prijatelja i medija na otvaranju svoje desete samostalne izložbe pod nazivom “People Of The World”. Kao i prethodne dve Markove izložbe, i ova je humanitarnog karaktera, s tim što su sve fotografije prodate već iste večeri.

Marko Obradović Edge

Zahvaljujući organizaciji “Humana Srca” ovog puta sav prihod od prodaje fotografija ide porodici Leporis iz Bačke Palanke. Izložbu “People Of The World” čini 20 fotografija na kojima su ljudi iz celog sveta, koje je Marko sretao na svojim putovanjima. Osim toga na izložbi se mogu videti i ekskluzivne fotografije Ivane Španović i Huse Alijevića, koji se i pojavio na otvaranju.

Husa Alijević sa suprugom

Pored neobičnog keteringa, gde su na meniju bile čak i sarme, ova izložba je imala i ozbiljan muzički program, jer su nastupili Marko Louis, Gitarinet duo, Euphorics, kao i sam autor, Edge MC. Izložba već par dana beleži veliku posetu, a zatvoriće je naša atletičarka, Ivana Španović, kojoj će Marko pokloniti fotografiju, u ponedeljak, 4. marta u 14 časova.

Marko Louis i Edge MC

“Prodali smo svih 20 fotografija i na samo veče otvaranja zaradili 260 hiljada dinara za porodicu Leporis! Hvala svima do Nepala i nazad koji su bili ili me na bilo koji način podržali poslednjih sedam godina u ovom projektu! Presrećan sam što sam na otvaranju video toliki broj svojih prijatelja i saradnika, i što je humanost još jednom pobedila!”, izjavio je Marko Obradović Edge.

Fotografije sa izložbe: Marko Marin i Dejan Dubaković