Home MUSIC “Kanda, Kodža i Nebojša” sleću u Dom omladine Beograda

“Kanda, Kodža i Nebojša” sleću u Dom omladine Beograda

Muzički veterani nastupaju 12. i 13. aprila u Velikoj sali DOB-a, a karte su još uvek dostupne preko eFinity prodajne mreže

53
0
Fotografije: Nebojša Babić

“KKN” na oba nastupa proslavljaju deset godina od izlaska, po mnogima, njihovog najznačajnijeg albuma “Volja za noć”. Velika sala Doma omladine izabrana je zato što je idealan prostor za električno-akustični koncert, kakav će po prvi put za svoju vernu publiku izvesti i beogradski rok sastav.

  • Nijedan koncert nije isti, pa neće biti ni ova dva, iako se održavaju dan za danom. Biće dve različite večeri i samim tim najverovatnije dve različite atmosfere, dva različita raspoloženja, dve različite publike, dva različita izdanja benda, pa onda i dve različite plej liste. Inicijalno može da postoji jedna plej lista, ali u stvarnosti teško da može da ostane ta jedna, verovatno će već na prvom koncertu biti druga, a na drugom treća. Prostor za improvizaciju i spontanost nam je neophodan i zato očekujte neočekivano – najavio je frontmen Oliver Nektarijević.

Nekoliko pesama sa albuma “Volja za noć” je steklo status neizostavnih koncertnih bisera, nekoliko je tek povremeno na repertoaru, a na predstojećim koncertima će izvesti i one pesme koje su svirali vrlo retko ili nikada, a publika će konačno moći da ga kupi i na vinilu.

Ulaznice za koncerte KKN-a u Velikoj sali DOB-a dostupne su po promotivnoj ceni od 2.000 dinara putem eFinity prodajne mreže i na efinity.rs, kao i u Antishopu u Cetinjskoj.