Printscreen: Youtube / Kamasi Washington

Prepoznatljivi džez saksofonista iz Los Anđelesa, Kamasi Vošington udružio se sa svojim kolegom. majstorom drvenih duvačkih instrumenata Andréom 3000 za novi singl “Dream State”

Pesma će se naći na Vošingtonovom novom albumu “Fearless Movement”, koji izlazi 3. maja, za izdavačku kuću “Young”.

U saopštenju za medije, André 3000 je rekao: “Kada dobiješ poruku od prijatelja iz sveta duvačkih instrumenata, obično se dešava nešto predivno. Dana kada me je Kamasi pozvao na svirku za ‘Fearless Movement’ bio sam uzbuđen i počastvovan. Sada, svaki put kada se okupimo, dešava se nešto zanimljivo. Prvi put smo svirali tokom snimanja sesije za ‘New Blue Sun’ i od tada je bilo plodonosno.

Vošington je dodao: “‘Dream State’ je slavlje života i prilika koje nam pruža da istražujemo nove mogućnosti. Pesmu smo stvorili zajedno u trenutku, dok smo improvizovali na muzici koju smo napravili u tom trenutku. Bila je velika čast raditi na ovoj pesmi sa jednim od mojih heroja, velikim Andréom 3000. I kakvo neverovatno iskustvo smo imali André 3000, Brandon Coleman, Tony Austin, Mono/Poly i ja, slobodno lebdeći kroz ovaj svet zvuka, ne znajući gde ćemo završiti, ali radujući se samom putovanju.

Ostali saradnici na ovom albumu su Thundercat, Terrace Martin, Patrice Quinn i pevači: George Clintona, BJ the Chicago Kid i D Smoke.