Home SHOWBIZ Kejti Peri se u velikom stilu oprostila od “American Idol-a”!

Kejti Peri se u velikom stilu oprostila od “American Idol-a”!

Nakon punih sedam godina, pevačica i glumica je stavila tačku na učešće u najpopularnijem zabavnom takmičenju u Sjedinjenim Američkim Državama

103
0

Finalna epizoda 22. sezone “American Idol-a” bila je namenjena krunisanju ovogodišnjeg pobednika — što je i učinjeno, ali ujedno je to bila i noć u kojoj se Kejti Peri oprostila od šoua u kojem je, uz Lajonela Ričija i Luka Brajana, bila članica žirija punih sedam godina.

Prigodno, produkcija Idol-a je montirala klip sa najzanimljivijim trenucima njenog učešća koji je emitovan tokom emisije, tako da je publika imala priliku da se podseti njenih blesavih odevnih kombinacija, duhovitih trenutaka, momenata kada pleše sa takmičarima, ali i kada plače.

Neposredno pre proglašenja pobednika, Peri je izašla na binu da sa finalistom Jekom Blokerom izvede “What Makes a Woman” sa njenog albuma “Smile”.

Na binu je izašla u nečemu što je izledalo kao metalni korsetić, a onda je ostavila publiku bez vazduha jer je počela da leprša iznad bine, dok je njena haljina bivala sve duža i duža. Na kraju je haljina bila dovoljno dugačka da su na nju stala sva lica takmičara koja su se pojavljivala tokom njenog rada. Upravo ta slika, slika Kejti u lepršavoj haljini, po mnogima je savršena poslednja slika pevačicinog učešća u “Idolu”.

Kraj njene sedmogodišnje ere obeležio je smeh, pica koju je malo jela, a malo je bacala u publiku, skakanje po stolovima, ali i njene suze koje nije krila kada je ovogodišnja pobednica Abu Karter pevala “What Was I Made For?”, za koju je Bili Ajliš ovenčana oskarom.

Produkcija je potvrdila da je “American Idol” obnovljen za 23. sezonu, ali još uvek se ne zna ko će zameniti Peri.