Home SHOWBIZ Kirsten Danst posle više od 20 godina progovorila o poljupcu u filmu...

Kirsten Danst posle više od 20 godina progovorila o poljupcu u filmu “Spajdermen”

Glumica je rekla da je otvorena za povratak u svet superheroja

63
0
Printskrin: youtube.com/@sonypictures

Američka glumica Kirsten Danst je možda bila polovina jednog od najčuvenijih poljubaca na ekranu u istoriji kinematografije, ali to ne znači da to nije bilo “jadno” iskustvo za nju. Ona je glumila Meri Džejn Votson u trilogiji “Spajdermen” Sema Rejmija od 2002. do 2007. godine.

U prvom filmu iz 2002. godine, Meri Džejn je poljubila Spajdermena (glumio ga je Tobi Megvajer), ne shvatajući da je on njen drug iz srednje škole Piter Parker. Dok Spajdermen visi naglavačke nakon što je spasio Meri Džejn, ona ga ljubi na kiši.

“Sećam se da mi je reditelj Sem Rejmi dao knjigu poznatih poljubaca da budem inspirisana, ali je zaista želeo da bude poseban, iako je nekako bilo jadno to raditi”, rekla je glumica u emisiji The Jonathan Ross Show. “Kiša je padala, smrzavala sam se se, Tobi nije mogao da diše, tako da je bilo skoro kao da sam ga reanimirala”, zaključila je Kirsten Danst.

Glumica je rekla da je otvorena za povratak u svet superheroja jer, kako je rekla, “plaćaju mnogo novca, a ja imam dvoje dece i izdržavam svoju majku”.