Foto: Promo

Muzički festival Rockstrikcija, jedan od najiščekivanijih događaja u Crnoj Gori, nastavlja svoju tradiciju izdanja koja su obeležili nastupi velikih imena domaće i regionalne muzičke scene.

Prethodna izdanja festivala su donela nezaboravne nastupe bendova i izvođača kao što su Autogeni Trening, Nikola Vranjković, Vrpca, Bjesovi, Alternaiva, Šiza, Punkreas, Let 3, Atheist Rap, Extroft, Petrikor, 9 i Ritam Nereda, stvarajući atmosferu koja je oduševljava posetioce iz godine u godinu.

Rockstrikcija ima za cilj promociju crnogorskih bendova kao i mladih i novih bendova iz regiona, pružajući im priliku da se predstave široj publici i da svoj talenat pokažu na velikoj sceni.

Ovogodišnje izdanje festivala nastavlja tradiciju kvalitetne muzike i nezaboravnih trenutaka, predstavljajući osam uzbudljivih bendova koji će svojim nastupima oduševiti publiku.

07.06.2024. (Petak):
Artan Lili, Funk Shui, Rotko Stjuart, Elemental.

08.06.2024.(Subota):
Eyesburn, Šiza, Autogeni Trening, Mortal Kombat.

Ulaznice su dostupne po sledećim cinama: Jednodnevna ulaznica – 15€, Dvodnevna ulaznica – 25€. Prodaja ulaznica vrši se u Library Bar Itaka u Podgorici.

Više informacija o festivalskom programu i ostalim detaljima možete pronaći instagram i facebook stranicama festivala.
Ovaj događaj su podržali Tuborg Crna Gora, Glavni grad Podgorica, Turistička organizacija Podgorice, Sekretarijat za kulturu Glavnog grada Podgorica, Ministarstvo kulture i medija, Aqua Bianca, Jameson, Kings Park Hotel, NVO Zeleni Talas, Montesound production, Texas pub i drugi…