Home MUSIC Kovacs i Selah Sue na Kalemegdanu

Kovacs i Selah Sue na Kalemegdanu

74
0
Foto: Youtube printscreen

Musicology Sessions je i ove sezone domaćin nezaboravnih muzičkih događaja jer se jedna od najvećih senzacija holandske muzičke scene, Sharon Kovacs, i belgijska kantautorka i pevačica Selah Sue, pripremaju da osvoje srca beogradske publike na koncertima koji će se održati na Kalemegdanu.

Poznata kao KOVACS i pevačica obrijane glave, će nastupiti 21. juna, dok će veče posle, 22. jun, biti rezervisano za performans Selah Sue, pevačice koja je osvojila svetsku scenu svojim prepoznatljivim glasom i autentičnim izrazom.


Musicology Sessions, u partnerstvu sa Lenovo Srbija, i ove sezone pruža priliku autorskim bendovima različitih žanrovih afiniteta da predstave svoj rad. U okviru “Musicology Showcase By Lenovo” projekta, na koncertima muzičkih diva Sharon i Sleah, kao predgrupe predstaviće se dve kantautorke MISH i Hristina Vuković.


KOVACS je prava soul legenda, koja je publiku privukla pre svega, svojom jedinstvenošću i iskrenim stavom. Inspiraciju je crpela iz muzike velikih legendi poput Betty Davis, Etta James i Tina Turner, a njen talenat je brzo privukao pažnju publike širom sveta. Nakon uspeha njenog prvog EP-a „My Love“ i debi albuma „Shades Of Black“, koji je bio veliki hit u 36 zemalja, Sharon Kovacs postala je prepoznatljivo ime u svetu muzike.

Njen novi album „Child of Sin“ predstavlja korak dalje u njenom muzičkom putovanju, reflektujući bogato iskustvo i transformaciju kroz koju je prošla. Ova kolekcija pesama istražuje teme ljubavi, gubitka, introspekcije i ličnog oslobođenja, obećavajući da će doneti novo svetlo u svet muzike. Sharon Kovacs nastavlja da evoluira kao umetnica, hrabro istražujući nove horizonte.