Foto: Fejsbuk Bluz i Pivo

Ivana Vukmirović Manivi je kantautorka koja živi i radi u Beogradu. Iza sebe ima dva albuma autorske muzike, prvi nazvan jednostavno ”Manivi”, i drugi nazvan “Mirror” po istoimenoj naslovnoj numeri. Mirror je nastao nakon Ivaninog povratka iz Berlina.

​”Multikulturalna sredina i raznolik umetnički život u Berlinu doneli su novu perspektivu njenom autorskom stvaralaštvu. Za razliku od prvog albuma iz 2016. godine koji je u potpunosti snimljen uživo i sastoji se od 9 pretežno main stream R&B i soul numera, “Mirror” je kombinacija soulful melodija, progresivnih harmonskih aranžmana i elektronske muzike. Kolaboracija vrsnih džez/soul muzičara koji cine bend Manivi i njihova kompatibilnim u muzičkom senzibilitetu donela je ovom autorskom bendu nesvakidašnju mešavinu stilova i različitih muzičkih uticaja. Ta interakcija se poput magije prenosi na publiku i to je upravo jedan od razloga zašto se uvek ponovo dolazi na njihov nastup.”

Ivani Vukmirović će se pridružiti Dragana Ćalina za klavijaturama, Dejan Antonović za basom i Peđa Milutinović za bubnjevima.

Poslušajte jednu od numera ovog sastava: