Printskrin: Youtube / TED

Elon Musk je poveo sina X kao svog saputnika na Super Bowl 2024 usred bitke za starateljstvo sa bivšom ženom, muzičarkom Grimes.

Mogul sportske odeće, Majk Rubin, podelio je fotografiju na Instagramu na kojoj je Musk sa trogodišnjim detetom na ramenima pored izvršnog direktora New England Patriotsa Roberta Krafta i njega samog iza scene velike utakmice.

Mask (52), trenutno je upleten u bitku za starateljstvo sa majkom X-a oko njihove troje dece: X-a, dvogodišnje ćerke Exa Dark Sideræl i godinu dana starog sina Techno “Tau” Mekanikusa.

Autorka velikog hita “Genesis” (35) podnela je “zahtev za uspostavljanje roditeljskog odnosa” u septembru 2023. u Kaliforniji, što omogućava sudu da identifikuje zakonske roditelje deteta kada nisu venčani. Ona je ranije molila Maska na društvenim mrežama da joj dozvoli da vidi svog sina.

Samo tri dana pre te objave, suosnivač Tesle podneo je zahtev u Teksasu da postane zakonski roditelj dece, tvrdeći da je imao “stvarnu brigu, kontrolu nad svakim detetom od njihovog rođenja”, kao i da deca žive u Teksasu.

Mask je počeo da se viđa sa muzičkom zvezdom, čije je pravo ime Kler Elis Buše, 2018. godine, a ona je dve godine kasnije rodila X-a.

Page Six je ekskluzivno izvestio u septembru 2021. da se par rastao.

Međutim, Grimes je u martu 2022. poželela tajnu dobrodošlicu njihovoj ćerku, čiji je nadimak Y, koju je par dobio putem surogat majke u decembru 2021.

Par koji se često rastaje i ponovo sastaje u tajnosti je dočekao i svoj treće dete, prema biografiji “Ilona Mask” autora Voltera Ajzaksona objavljenoj u septembru prošle godine.