Home MUSIC Natali Dizdar novom pesmom “Dobro je sve” najavljuje album koji stiže poslednjeg...

Natali Dizdar novom pesmom “Dobro je sve” najavljuje album koji stiže poslednjeg dana leta

Vrućim fotografijama sa plaže Natali Dizdar predstavlja novi singl i najavljuje album

116
0

Nakon što je singlovima “Zadnji dan ljeta” i “Ocean” postavila visoke standarde za letnji hit, Natali Dizdar je odlučila da nastavi niz rasplesanih vrućih ritmova i predstavila novu pesmu “Dobro je sve”. Pesma je objavljena na svim striming servisima, a možete je čuti ovde.

Singl je dodatno začinila vrućim fotografijama sa plaže kojima najavljuje još jednu veliku novost, izlazak njenog novog albuma “Zadnji dan ljeta“, koji stiže, kako sam naslov kaže, 22. septembra 2024. godine.

Natali Dizdar / Foto: Matea Smolčić Senčar

“‘Dobro je sve’ je za mene nekako savršen opis leta, a i zahvalan moto za život. Pesma je prošla kroz dugi kreativni proces i skoro da se na kraju i nije našla na albumu, ali kad je dobila ovaj naziv sve se promenilo. Na LP-u se inače nalazi na poslednjem mestu, ali mislim da je baš dobar uvod za ono što ljudi mogu očekivati 22.9.2024.“- kaže Natali Dizdar.

Pesma “Dobro je sve” nastavak je saradnje Natali sa Rokom Crnićem i Hrvojem Klemenčićem iz benda Porto morto koji su producenti i čitavog novog albuma. Album “Zadnji dan ljeta” dobio je ime po istoimenom singlu, ali i po osećaju koji čitavo delo prenosi. Iako se radi o ploči pravih letnjih hitova, svi oni dolaze sa dozom nostalgije i melanholije i savršeno prenose onaj predivan, ali i pomalo tužan osećaj zadnjeg dana leta.

Natali Dizdar / Foto: Matea Smolčić Senčar

Osim što sam uvek srećna kad neki projekat uspemo dovesti do kraja, jako sam uzbuđena zbog ovog albuma jer mislim da donosi jednu novu svežinu u zvuku, ali žanrovski je to zapravo odlazak na neka stara dobra zaboravljena mesta tamo negde sa početka 2000-ih. Super mi je bilo raditi sa Rokom i Hrvojem, biti deo njihovog kreativnog haosa i sigurna sam da ‘Zadnji dan ljeta’ neće biti naša zadnja saradnja.” – osvrnula se Natali Dizdar na novi album i otkrila malu tajnu: “Posebno sam srećna što na albumu imam i dva dueta, a s kim? To ćete znati 22.9. ili kao što već znate – na zadnji dan leta.

Nakon izlaska singla Natali Dizdar očekuje i bogata letnja turneja.