Home MUSIC Niki Minaž otkazala koncert u Engleskoj posle privođenja na aerodromu u Amsterdamu

Niki Minaž otkazala koncert u Engleskoj posle privođenja na aerodromu u Amsterdamu

78
0
Printscreen/Youtube Nicki Minaj

Američka reperka Niki Minaž otkazala je koncert u Mančesteru pošto je, kako je navela, privedena je na aerodromu u Amsterdamu zbog sumnje da poseduje “lake droge”.

U videu koji je postavljen na njenoj instagram stranici, čuje se kako Minaž razgovara sa službenikom aerodroma koji joj objašnjava da mora da prekontroliše sav njen prtljag.

U policijski izveptajima potvrđeni su lokacija i vreme incidenta.

Niki Minaž privedena je juče nekoliko sati uoči početka njenog koncerta, a kamere su zabeležile publiku kako napušta mesto održavanja nastupa u Mančesteru. Rojters je preneo da je ta vest razbesnela fanove.

Holandska policija je potvrdila da je uhapsila 41-godišnju Amerikanku, ali je odbila da potvrdi da je u pitanju Niki Minaž.

„Nikada ne potvrđujemo identitet privedene osobe, ali mogu da potvrdim da smo uhapsili 41-godišnju ženu za koju se sumnja da je pokušala da izveze laku drogu u drugu zemlju, što je zabranjeno“, rekao je neimenovani portparol.

Reperka je na mrežama napisala da su holandske vlasti na aerodromu pronašle kanabis u prtljagu koji pripada njenom telohranitelju.